Helt enkelt som du skulle ersätta det

 

Det finns många steg för att gå i rengöring, några av dem är utmärkande för att flytta in eller flytta ut. Ett av de viktiga stegen är att bedöma situationen för huset eller bostaden du kan flytta till eller från. Om ditt privata hem inte har haft en bra djup rensning på ett tag, kommer en stor flyttstädning sannolikt att ta längre tid eftersom det är viktigt att ge en utmärkt rensning till alla ytor. För en intensiv flyttstädning, inklusive saker som skåp och backsplashes, sideboards, lister och ramar, är även mellanväggar och skåp ofta en bra idé. Damm faller inte bara på ett ställe, det faller överallt, så en bra flyttstädning borde börja högt med dammning. Dammning är oftast platsen vi börjar med en flyttstädning.

Vi börjar högt eftersom vi vill att allt damm som faller ska falla där vi ska tvätta, sopa, dammsuga eller moppa efter. Det finns vissa saker som nästan aldrig dammas av i vissa hus, precis som topparna på dörrkarmar och vi söker efter dessa platser under en överföringsrengöring. När vi gör en flyttstädning tar vi särskilt hänsyn till dessa för att säkerställa att de blir ordentligt färdiga. Vi använder milda men effektiva rengöringsmedel, vanligtvis en lösning av vatten och vit vinäger, som hjälper till att desinficera när det rengörs. Även i köket, spishällen, ugnen, mikrovågsugnen inifrån och ut, diskmaskinen och naturligtvis diskbänken och bänkskivorna är alla nödvändiga och tar tid. Att rengöra huden och insidan av apparater är trots allt alltid nödvändigt. Under en flyttstädning med tre personer kommer vanligtvis en viss person att tillbringa hela tiden i köket. Ugnen är väsentlig vid en flyttstädning och för en flytt brukar vi be husägaren att spraya ugnen kvällen innan med ett enkelt avgasfritt rengöringsmedel. Kök kommer inte bara att vara överdrivna besöksområden, men på grund av matlagning är de avslöjade för mycket enorma mängder oljor och olika partiklar som med tiden kan skapa en film över ytor. Skåp och skåp interiörer städas inte ofta och kan glömmas bort, vilket gör rengöring inuti skåpen under en flytt ännu viktigare. Den rökfria är mycket att föredra eftersom det är mycket mindre hårt men det gör säkert ändå jobbet.

Alla toaletter, duschar, badkar och handfat ska rengöras noggrant. För nyare armaturer är vårt syfte att få dem att få en “som ny” glans. Så fort vi har dammsugit och dammat klart kavlar vi upp ärmarna och gör en djuprensning på badrum. Badrumsrengöring handlar om att desinficera förutom klara ytor. I vissa fall kan äldre armaturer också vara färgade, men vi ser till att de är så rena som möjligt. Vi använder våra egna giftfria badrumsstädare. Vi gör mer under en flyttstädning än på en vanlig badrumsstäddag inklusive städar och sanerar toalettpappershållare och kranar, milda strömbrytare och dörrhandtag. Följ sedan upp med en antibakteriell spray för att ta bort eventuella kvardröjande bakterier. Besvärliga vattenfläckar är i allmänhet en värk att få bort av stålbeslag som kranar och duschmunstycken. Vi använder speciella rengöringsmedel för att avbryta betungande vattenfläckar. Få metallytor att glänsa som nya. Precis som du kommer att ersätta det är att byta badrumssits också ett bra förslag. Professionellt tips!: Även om det kan städas, när du flyttar in i ett nytt hem, behöver du inte hålla de slutliga invånarnas föråldrade duschar säker. I alla fall kläder och accessoarer är borta, vi torkar ner garderobshyllor och stavar, dammsuger garderobsgolv och rengör alla indikatorer på skräp som vill ha det. Insidan och utsidan av skåpen bör rengöras med särskild uppmärksamhet på handtagen. Toalettsitsar borde inte vara dyra och även om de ofta städas kan det verkligen kännas bra att ha nya badrumssitsar i hela huset och det är naturligtvis väldigt sanitärt. Avsluta med golven: vi börjar på det högsta och avslutar längst ner! Vi avslutar med att moppa och ser till att använda rengöringsprodukter som kan vara säkra för dina markytor. Vi sopar eller dammsuger alla ytor, rengör i hörn och kanter och under inredning om den ändå är på plats. Det finns olika förbisedda ytor att göra under en flyttstädning som dörröppningar, fönster och fönstermedel, dörrkarmar och garderobsinredningar. Medan en typisk person som städar sin egen bostad skulle kunna använda bara några trasor, på vissa städjobb och ofta på att flytta städningar kan vi gå igenom 50 eller extra klara trasor. Trasor är så viktiga och användbara för oss eftersom de tillåter oss att skrubba vilken yta som helst och trasan tar upp allt damm, smuts eller smuts som finns och sedan går vi vidare till en annan trasa. Genom att ge de flesta av dem en mycket bra dammsugning tar vi bort smutsen och leran, eller så använder vi en genomskinlig fuktig trasa. I slutet av en reningsdag kan vi ha hundratals trasor att skrubba, vilket vi gör varje kväll. Vi känner alla till några rengöringsmedel som försöker få ut det mesta av varje trasa för att undvika att behöva skrubba för många eller tvätta alltför ofta. Våra tvättmaskiner går varje natt, ibland flera tillfällen – precis som vår personal är de det svåraste som finns!